Start2Tri

Ieder jaar organiseert Triami een kennismakingscursus (Start2Tri) voor de triathlon die voorbereidt op de Triami Sprint Triatlon in Deventer.

Jeugd

Dit jaar is er voor het eerst ook een Start2Tri voor jeugd. In deze Start2Tri bieden we 10- tot 14-jarigen de mogelijkheid om in vier clinics spelenderwijs kennis te maken met de triatlonsport. De eerste clinic voor de jeugd is dinsdag 5 maart.

Volwassenen

Ook voor volwassenen organiseren we weer een Start2Tri. Dit is de manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de triathlonsport. Deelnemers werken onder deskundige begeleiding aan de zwem-, fiets- en loopconditie. Ook leren ze hoe de wissels tussen de verschillende onderdelen van de triatlon in zijn werk gaan. Het programma voor volwassenen bestaat uit zes clinics, waarvan de eerste op donderdag 7 maart plaatsvindt.

Triathlon Deventer

Atleten die meedoen aan de cursus in Deventer zijn verzekerd van een startbewijs voor de populaire Triami Sprint Triathlon die dit jaar voor de zesde keer plaatsvindt op sportpark Keizerslanden. Het betreft een zogeheten Mini Triathlon, waarbij deelnemers 250 meter zwemmen, 10,4 kilometer fietsen en 2,5 kilometer lopen. De Triami Sprint Triathlon is als officiƫle wedstrijd aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond.

Meer weten of aanmelden