Je 1e triathlon

Een triathlon is toch loodzwaar? Nee hoor, iedereen die gemotiveerd is kan een triathlon volbrengen! En je zult merken dat het nog leuk is ook!

Ieder voorjaar organiseert Triami een kennismakingscursus met de triathlonsport (Start2Tri) die voorbereidt op de Triami Sprint Triatlon in Deventer. Deze 1/16e triathlon (250m zwemmen, 10km fietsen en 2,5km lopen) is de ideale wedstrijd voor je eerste triathlon, en vanwege het compacte parcours ook goed te volgen voor toeschouwers. Deelname aan deze wedstrijd is inbegrepen in deze clinic.

Start2Tri voor volwassenen

In een 6-tal clinics maak je kennis met de triathlonsport, en bereid je jezelf voor op de Triami Sprint Triathlon in Deventer (www.triathlondeventer.nl) .

Onder deskundige, en enthousiaste, begeleiding worden alle facetten van de triathlonsport behandeld. Naast de clinics mag je in de maanden maart en april ook deelnemen aan alle reguliere trainingen van Triami. Deelname staat vrij aan iedereen die graag zijn eerste triathlon wil volbrengen, minimaal zijn A-zwemdiploma heeft, en 16 jaar of ouder is.

Wanneer?

De clinics starten op donderdag 27 februari 2020, en werken toe naar de Triami Sprint Triathlon op zondag 26 april 2020.

Kosten?

Voor een eenmalige bijdrage van 45€ krijg je 6 clinics, deelname aan de Triami Sprint Triathlon en ben je tijdens trainingen verzekerd via de NTB.

Deelnemen?

Download hier het inschrijfformulier, of vraag om meer informatie door een mail te sturen naar secretaris@triami.nl

Start2Tri voor jeugd

Speciaal voor jeugd van 10 t/m 14 jaar zijn we in 2019 gestart met een speciale Start2Tri cursus waarin je samen met leeftijdgenootjes wordt voorbereid op je allereerste triathlon.

in 4 clinics maak je samen met leeftijdsgenootjes spelenderwijs kennis met de triathlonsport, en bereiden we je voor op de Triami Sprint Triathlon in Deventer (www.triathlondeventer.nl) . Deze 1/16e triathlon is de ideale wedstrijd voor je eerste triathlon, en vanwege het compacte parcours ook erg leuk om te volgen voor je supporters. Deelname aan deze wedstrijd is inbegrepen in deze clinic.

Onder deskundige, en enthousiaste, begeleiding worden alle facetten van de triathlonsport behandeld. Deelname staat vrij aan iedereen die graag zijn eerste triathlon wil volbrengen, minimaal zijn A-zwemdiploma heeft, en tussen de 10 en 14 jaar oud is.

Wanneer?

De clinics starten op dinsdag 3 maart 2020, en werken toe naar de Triami Sprint Triathlon op zondag 26 april 2020.

Kosten?

Voor een eenmalige bijdrage van 16€ krijg je 4 clinics, mag je deelnemen aan de Triami Sprint Triathlon en ben je tijdens trainingen verzekerd via de NTB.

Deelnemen?

Download hier het inschrijfformulier, of vraag om meer informatie door een mail te sturen naar secretaris@triami.nl