Je 1e triathlon

Een triathlon is toch loodzwaar? Nee hoor, iedereen die gemotiveerd is kan een triathlon volbrengen! En je zult merken dat het nog leuk is ook!

Ieder voorjaar organiseert Triami een kennismakingscursus met de triathlonsport (Start2Tri) die voorbereidt op de Triami Sprint Triatlon in Deventer. Deze 1/16e triathlon (250m zwemmen, 10km fietsen en 2,5km lopen) is de ideale wedstrijd voor je eerste triathlon, en vanwege het compacte parcours ook goed te volgen voor toeschouwers. Deelname aan deze wedstrijd is inbegrepen in deze clinic.

Start2Tri voor volwassenen

In een 6-tal clinics maak je kennis met de triathlonsport, en bereid je jezelf voor op de Triami Sprint Triathlon in Deventer (www.triathlondeventer.nl) .

Onder deskundige, en enthousiaste, begeleiding worden alle facetten van de triathlonsport behandeld. Naast de clinics mag je in de maanden maart en april ook deelnemen aan alle reguliere trainingen van Triami. Deelname staat vrij aan iedereen die graag zijn eerste triathlon wil volbrengen, minimaal zijn A-zwemdiploma heeft, en 16 jaar of ouder is.

Wanneer?

De clinics starten 19 maart en werken toe naar de Triami Sprint Triathlon die dit jaar op zondag 7 mei wordt georganiseerd. In de maanden maart en april kan je daarnaast onbeperkt meetrainen met alle Triami-trainingen!

Kosten?

Voor een eenmalige bijdrage van €25 krijg je 6 clinics en kan je twee maanden meetrainen met alle Triami-trainingen!

Deelnemen?

Vraag om meer informatie door een mail te sturen naar secretaris@triami.nl