Onze trainingen

Al onze trainingen worden begeleid door gediplomeerde trainers. We doen ons best om zowel de beginner als de ervaren triathleet voldoende uitdaging te geven. In onze trainingen wordt toegewerkt naar het triathlonseizoen (mei – september) Onze schema’s zijn grotendeels toegespitst op de Sprint en OD-afstanden. Voor de lange afstanden zul je absoluut zelf moeten bijtrainen, binnen onze vereniging is ruime expertise aanwezig om je hierin te begeleiden. 

Onze hardlooptrainingen gaan in principe het hele jaar door, met uitzondering van feestdagen en extreme weersomstandigheden.

Voor de zwemtrainingen in de Scheg en het Borgelerbad geldt een zomerstop ivm beperkte beschikbaarheid van het zwembadpersoneel in de vakantieperiode. 

Mocht een training niet doorgaan, dan wordt dit gecommuniceerd via onze whatsapp-groep en/of onze email nieuwsbrief. Je kan ook altijd onze agenda raadplegen!

Zwemmen

Triami zwemtraining de Scheg

Dinsdag 19:30 - 20:30u

De Scheg

Zwemtraining volgens ons jaarschema, wisselende trainers. Specifieke aandacht voor beginnende zwemmers. 

Woensdag 19:30u (zomer)

Bussloo, vanaf kiosk de Enk

Open water zwemmen in een van de mooiste recreatieplassen van ons land. 
Eventueel gezamenlijk heen en terug per (race)fiets. Vertrek 19u vanaf Spoorbrug Deventer

Triami zwemtraining Borgelerbad

Donderdag 20:45 - 21:45u

Borgelerbad

Zwemtraining volgens ons jaarschema onder leiding van Christianne.

Triami zwemtraining de Scheg

Vrijdag 06:00 - 07:00u

De Scheg

Gedeelde zwemtraining met de zwemselectie van DZ&PC de IJssel. Volg het trainingsschema van de IJssel of je eigen schema.

Hardlopen

hardlopen

Maandag 19:30 - 20:30u

vanaf AV Daventria

Afwisselende hardlooptraining onder leiding van Marten en Harco, met aandacht voor loopscholing. In de wintermaanden wordt er getrained op de wielerbaan, in de zomer wordt regelmatig het Zandweteringpark of bos opgezocht.

Na gezamenlijke warming-up en loopscholingsoefeningen wordt de groep gesplitst in 2 niveau groepen. 

Fietsen

Triami zwemtraining de Scheg

Zondag 10:00

vanaf de Scheg

Vrijwel elke zondagochtend vertrekt er vanaf de Scheg een groepsrit, via Whatsapp wordt er afgesproken. Afstand en tempo wordt onderling afgestemd, en de afspraak is samen uit = samen thuis.